5. prednovoletni bridž turnir Greens 31 (30.nov.2015)

VABIMO

VAS na 5. prednovoletni bridž turnir, ki ga bomo letos organizirali
v soboto, 5. decembra 2015 v klubskih prostorih ŠD Green's 31
Tako kot vsa leta doslej, bomo tudi letos izvedli dva turnirja vzporedno in sicer enega za bolj izkušene igralce (skupina »A«), drugega pa za igralce z nazivom karo, križ in igralce-začetnike (Skupina »B«). Prepričani smo, da bo tak način igranja všeč večini prisotnih bridžistov. Ob izrečeni posebni želji, bomo igralce s kategorijo karo in križ uvrstili na turnir za bolj izkušene.
SPORED OBEH TURNIRJEV
14.15 – welcome drink
15.00 - pričetek obeh turnirjev
18.30 – predviden zaključek turnirja
18.30 – pogostitev in pričetek bogatega srečolova
19.30 – podelitev nagrad
19.45 – splošna zabava do jutranjih ur
Prijavnina za vse igralce je 20€ (za junijorje do 24 let pa 10€). 60% od prijavnine bo šlo v nagradni sklad. Denarno nagrajenih bo 20% parov na obeh turnirjih. Ostale dodatne nagrade podeli organizator po svoji presoji. V prijavnino sta vključena welcome drink in stoječa pogostitev (hrana) po sistemu self servisa.
PRIJAVE : Obvezno pred turnirjem, to je do vključno petka 4. decembra po mailu (sdgreens31@gmail.com) ali telefonu 041 407-798 (Gregor Kit) Prijavite se lahko posamezno ali pa v paru. Če nimate partnerja vam ga bomo poiskali !!!
Lepo prosimo, obvestite o turnirju še vse tiste, ki jih iz objektivnih razlogov nismo mogli povabiti. Hvala
Veselimo se druženja z vami.
GREEN'S 31