KOZARICA (PAKOŠTANE) 28.09. do 02.10.2016 (27.avg.2016)

Spoštovane bridžistke in bridžisti !

Vabimo vas, da se udeležite družabno poučnega podaljšanega bridž vikenda v Kozaricah. Organizatorji: Bridge klub Novo mesto v sodelovanju z Bridge Akademijo. Obljubljamo vam prijetno druženje ob bridžu, nekaj predavanj in bridž turnirje. Če bo vreme dovoljevalo, pa tudi kopanje.

Glede nastanitev čakamo še uradno ponudbo s strani gostiteljev - Adriamore, ki jo bomo pridobili v začetku tedna. Dogovor je, da bodo cene v okvirih tistih iz maja 2016. Najem mobilnih hišic je takrat znašal: M400 (za 2 osebi) - 115 €, M550 (za 2+1) 131 €, M 811 (za 2+2) 153 € in M850 (za 4 osebe) 165 €. Skratka med 45 € in 60 € na osebo za 4 nočitve.
Možno se je naročiti tudi na polpenzion (zajtrk in večerja) za ceno 20 € po osebi na dan. Ta ponudba velja, če se bo zanjo odločilo vsaj 10 udeležencev.

V soboto zvečer bomo organizirali skupno večerjo. Cena 10 € na osebo.

Predviden program

Bridž paketi

Vse zainteresirane naprošamo, da se preliminarno prijavijo cimprej oziroma najkasnje do 03.09.2016 na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com ali telefonsko 040 130 570. Podatek o približnem številu udeležencev potrebujemo, ker moramo gostiteljem v Kozaricah sporočiti okvirno število udeležencev.

V imenu organizatorjev,
Marjan Zadel