Kvalifikacije za Trial 2015/2016 (21.sep.2015)

Kvalifikacije za Trial A 2015/2016 bodo potekale 03. in 04. oktobra 2015. Pravico nastopa imajo vsi registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2015/2016.

Prijave pošljite najkasneje do srede, 30.09.2015 na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com

Način tekmovanja ureja Pravilnik BZS za državno prvenstvo z Butler obračunom (Trial).

Tekmovanje bo potekalo v klubskih prostorih ŠD Greens'31, Dunajska 190, Ljubljana. Začetek tekmovanja v soboto, 03. oktobra 2015 ob 10. uri.

Natančen urnik in razpored tekmovanja bo objavljen po koncu prijav, predvidoma v četrtek, 01. oktobra 2015.

TRIAL B 2014/2015. Pravico nastopa imajo registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2015/2016 s kategorijami nižjimi kot ♠ (kategorije ♣, ♦ ali ♥).
Tekmovanje bo potekalo skupaj s sklepnim delom Triala A, (13.)14.-15. novembra 2015. Tekmovanje se izvede v primeru, da se prijavi vsaj 10 parov. Prijave morajo biti poslane na zgoraj naveden elektronski naslov do srede, 30. septembra 2015. Stroški organizacije tekmovanja v skupini B znašajo 15 eurov na igralca.

Sistem tekmovanja za TRIAL B:
1. Če se prijavi manj kot 10 parov, se tekmovanje ne izvede - prijavljeni pari imajo možnost nastopiti v tekmovanju TRIAL A, vendar morajo to napisat ob prijavi.
2. Če se prijavi 10-16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (2.dni - sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.
3. Če se prijavi več kot 16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (3.dni- petek, sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.

Opozorilo: Igralec/ka sme nastopiti samo na enem tekmovanju. Ni dovoljeno nastopiti na TRIALU A in TRIALU B v isti tekmovalni sezoni.