Kvalifikacije za Trial 2016 (10.okt.2016)

Kvalifikacije za Trial A 2016/2016 bodo potekale 22. in 23. oktobra 2016. Pravico nastopa imajo vsi registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2016/2017.

Tekmovanje bo potekalo v klubskih prostorih ŠD Greens'31, Dunajska 190, Ljubljana. Začetek tekmovanja v soboto, 22. oktobra 2016 ob 10. uri.

Prijave pošljite najkasneje do srede, 19.oktobra.2016 na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com

Natančen urnik in razpored tekmovanja bo objavljen po koncu prijav, predvidoma v četrtek, 20. oktobra 2016.

Način tekmovanja ureja Pravilnik BZS za državno prvenstvo z Butler obračunom (Trial).

TRIAL B 2016/2017.

Pravico nastopa imajo registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2016/2016 s kategorijami nižjimi kot ♠ (kategorije ♣, ♦ ali ♥).
Tekmovanje bo potekalo skupaj s sklepnim delom Triala A, (11.)12.-13. novembra 2016. Tekmovanje se izvede v primeru, da se prijavi vsaj 10 parov. Prijave morajo biti poslane na zgoraj naveden elektronski naslov do srede, 20. oktobra 2016. Stroški organizacije tekmovanja v skupini B znašajo 15 eurov na igralca.

Sistem tekmovanja za TRIAL B:
1. Če se prijavi manj kot 10 parov, se tekmovanje ne izvede - prijavljeni pari imajo možnost nastopiti v tekmovanju TRIAL A, vendar morajo to napisati ob prijavi.
2. Če se prijavi 10-16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (2.dni - sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.
3. Če se prijavi več kot 16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (3.dni- petek, sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.

Opozorilo: Igralec/ka sme nastopiti samo na enem tekmovanju. Ni dovoljeno nastopiti na TRIALU A in TRIALU B v isti tekmovalni sezoni.