Kvalifikacije za Trial 2017 ( 4.okt.2017)

Kvalifikacije za Trial A 2017/2018 bodo potekale 21. in 22. oktobra 2017. Pravico nastopa imajo vsi registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2017/2018.

Tekmovanje bo potekalo v klubskih prostorih ŠD Greens'31, Dunajska 190, Ljubljana. Začetek tekmovanja v soboto, 21. oktobra 2017 ob 10. uri.

Prijave sprejemamo na www.homeofbridge.com ali jih pošljite najkasneje do srede, 18.oktobra.2017 do 20. ure na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com

Natančen urnik in razpored tekmovanja bo objavljen po koncu prijav, predvidoma v četrtek, 19. oktobra 2017.

Način tekmovanja ureja Pravilnik BZS za državno prvenstvo z Butler obračunom (Trial).

TRIAL B 2017/2018.
Pravico nastopa imajo registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2017/2018 s kategorijami ♣, ♦ ali ♥.
Tekmovanje bo potekalo skupaj s sklepnim delom Triala A, (17.)18.-19. novembra 2017. Tekmovanje se izvede v primeru, da se prijavi vsaj 10 parov. Prijave morajo biti poslane na zgoraj navedeno povezavo ali elektronski naslov do srede, 18. oktobra 2017 do 20. ure. Stroški organizacije tekmovanja v skupini B znašajo 15 eurov na igralca.

Sistem tekmovanja za TRIAL B:
1. Če se prijavi manj kot 10 parov, se tekmovanje ne izvede - prijavljeni pari imajo možnost nastopiti v tekmovanju TRIAL A, vendar morajo to napisati ob prijavi.
2. Če se prijavi 10-16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (2.dni - sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.
3. Če se prijavi več kot 16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (3.dni- petek, sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.

Opozorilo: Igralec/ka sme nastopiti samo na enem tekmovanju. Ni dovoljeno nastopiti na TRIALU A in TRIALU B v isti tekmovalni sezoni.