Z BRIDŽEM V NOVO LETO (30.nov.2015)

Spoštovane bridžistke in bridžisti !

V sklopu Bridge Akademije si prizadevam ponuditi čimveč zanimivih aktivnosti povezanih z bridžem. Prišel sem do ideje, da organiziram novoletno bridž druženje. Poimenoval sem ga "Z bridžem v Novo leto".

Zamišljeno je, da najamemo objekt (manjši hotel, počitniško hišo z sobami ali apartmaji ipd.) in da se tam družimo in zabavamo ob igranju bridža. Pri pregledu ponudb sem ugotovil, da imamo glede lokacije kar veliko možnosti (Rogla, Bohinj, obala, goriška brda, prekmurje itd.).

Kdaj bi se dobili?
Predvidel sem, da bi naše druženje trajalo od srede, 30.12.2015 do sobote, 2.1.2016.

Kaj bomo počeli?
Predvsem se bomo družili in zabavali. Za vse udeležence pa bom organiziral večerne bridž turnirje, po želji pa lahko naredimo tudi kakšno predavanje.

Koliko nas bo stalo?
Okvirna cena, glede na pregled ponudb, je 45 € na dan za eno osebo. V ceni so vključene 3 nočitve z zajtrkom in vse bridž aktivnosti. Natančno ceno vam bom lahko sporočil naknadno, ko bom dobil predprijave. Ne pričakujem odstopanja od te cene. Skratka paket "Z bridžem v Novo leto" znaša 135 € na osebo. Članom Bridge Akademije se prizna 10 % popust na to ceno.

Vse zainteresirane naprošam, da mi čimprej oziroma najkasneje do sobote, 5.12.2015 javijo morebitno udeležbona elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com ali telefonsko 040 130 570. Ob predprijavi mi napišite tudi vašo željo glede lokacije, če jo imate. Vaša prijava se bo smatrala kot interes in ne bo dokončna. Nujno je, da čimprej rezerviram kapacitete, saj predvidevam da bo večina njih kmalu zasedena.
Naprošam Vas, da o dogodku obvestite tudi vaše bridž prijatelje, saj nimam vseh elektronskih naslovov.

Veselim se druženja z vami,

Marjan Zadel

P.S.
V soboto 2.1.2015 se lahko družno odpravimo na tradicionalni Novoletni bridž turnir v Maribor, ki se bo začel ob 14. uri.