BZS

menu
Prijava
Facebook
Pišite nam
Rezultati
Začetek

BZS

Začetek
Rezultati
Pišite nam
Facebook
Prijava

Turnir Otvoritev sezone 2021/22


29.5.2021 15:00:00

Bridge zveza Slovenije razpisuje turnir Otvoritev sezone 2021/22, ki bo potekal v soboto, 12. 6. 2021, v Šolskem centru Grm, Sevno 13, Novo mesto s pričetkom ob 11.uri.

Zaradi trenutnih razmer bo turnir potekal pod posebnimi pogoji. Ves čas bo obvezno nošenje mask, vsi prisotni pa morajo izpolnjevati pogoj PCT (prebolevnik, cepljen, testiran). Trenutni predpisi zahtevajo, da test (bodisi PCR bodisi HAG) ni starejši od 72 ur. Ob prihodu na prizorišče boste s podpisom posebne izjave potrdili, da izpolnjujete pogoje in prevzamete odgovornost za svojo izjavo. Po trenutnih pogojih bomo lahko zagotovili nastop vsaj 16 parom, bomo pa spremljali morebitne spremembe ukrepov in če bo mogoče, prilagodili število parov, ki bo največ 28. Turnir se bo zaradi zmanjševanja možnosti okužbe igral s pomočjo pregrad. Dolžine seans bodo prilagojene, da se bo prostor večkrat popolnoma prezračil. Igrali bomo med 36 in 48 bordi.Zaradi omejitve števila nastopajočih, bomo gledali čas, ko je prispela prijava na turnir. Prijave začnemo zbirati v četrtek, 3. 6. ob 8.00, na naslov info@bridge-zveza.si 
Prijavnina na turnir znaša 20 evrov. V ceno je vključeno kosilo na prizorišču, parkirnina je brezplačna. 
Najboljši par na turnirju bo za nagrado prejel prijavnino za Trial 2021/22, najboljši par v omejeni konkurenci (bodisi mix, senior ali ženski par) pa prijavnino za državno parsko prvenstvo v omejeni konkurenci. Podelili bomo še nekaj praktičnih nagrad.
Po sklepu tekmovalne komisije bo na turnirju podeljena polovica mojstrskih točk, kot bi bile podeljene na državnih prvenstvih v omejeni konkurenci z enakim številom udeležencev.

Želja UO BZS je, da se vrnemo k živi igri. Upam, da bo to prvi korak k uspešni vrnitvi.
Še navodila za pot: po avtocesti iz Ljubljane ali Krškega do izvoza Novo mesto vzhod. (iz LJ je to 2. izvoz za NM, iz Krškega pa 1.) V rondoju 2. izvoz, mimo Qlandije do naslednjega rondoja. Tu 3. izvoz in naravnost še kakšnih 300 m. Šolski center je na desni in ima dovolj parkirnih mest za vse.