BZS

menu
Prijava
Facebook
Pišite nam
Rezultati
Začetek

BZS

Začetek
Rezultati
Pišite nam
Facebook
Prijava

Organizacija reprezentance in tekmovalnih treningov - VABILO na sestanek 7. junija


4.6.2021 10:52:00

Vabilo na spletni sestanek o organizaciji reprezentance in tekmovalnih treningovBZS sklicuje sestanek, ki bo v ponedeljek 7. 6. ob 20.30, potekal preko spletnega okolja Zoom. Na sestanku bomo obravnavali naslednje teme:

1. Spletne kvalifikacije za svetovno prvenstvo (23.-28. avgust 2021)

2. Treningi reprezentance in zainteresiranih tekmovalcev

3. Pripravljalni turnirji tekmovalcev

4. RaznoObrazložitev:

1. Evropska bridge zveza je med 23. in 28. avgustom razpisala prvenstvo zaprtih reprezentanc, ki bo sito za udeležbo na svetovnem prvenstvu v različnih kategorijah (odprta, ženska, seniorska in mešana). Skrajni rok za prijavo ekipe je 12. julij. Vabljeni ste, da razmislite, če bi na tekmovanju želeli igrati (igra se na nevtralnem terenu, ne od doma). Razpravljali bomo tudi o potencialnih kvalifikacijah za razpis ekipe.

2. BZS bo za reprezentanco(e), ki se bo udeležila prej omenjenega tekmovanja, razpisala treninge (v živo in preko spleta). Zaradi večje kakovosti, bodo treningi odprti tudi za druge zainteresirane igralce.

3. Načrt dela BZS je tudi organizacija rednih (mesečnih ali dvomesečnih) turnirjev, pripravljen v prvi vrsti za tekmovalce. Vljudno vabljeni, da predstavite svoja stališča in poglede na predlog, ki bo natančno predstavljen na sestanku.

Prosimo, da svojo prisotnost potrdite na gregor.rus14@gmail.com.


Povezava za Zoom sestanek je v "Preberi več".Preberi več