BZS

menu
Prijava
Facebook
Pišite nam
Rezultati
Začetek

BZS

Začetek
Rezultati
Pišite nam
Facebook
Prijava

BZS razpisuje ONLINE državno parsko prvenstvo s CROSS IMP obračunom


BZS, 11.11.2021

Tekmovanje bo potekalo v soboto, 13., in nedeljo, 14. novembra, na platformi RealBridge. Igrali bomo štiri seanse; prva seansa se oba dneva začne ob 10.30, druga ob 15.30. Igrali bomo od 25 do 30 bordov na seanso. Natančno število bordov bomo določili, ko bo znano število udeležencev.


Tekmovanje bo točkovano v skladu s Kategorizacijskim pravilnikom kot DPP z IMP obračunom in je odprto za vse igralce, ki so registrirani pri BZS, tudi za tiste, ki so že igrali Trial B. 


Igralnina znaša 15 evrov po igralcu. Ob prijavi na portalu boste prejeli elektronsko sporočilo, v katerem vas bomo prosili, da potrdite, da boste igralnino plačali.


Prvi trije pari dobijo medalje, zmagovalni par dobi naziv “Zmagovalec Triala 2021”.


Prijavite se lahko do petka, 12. novembra, do 12. ure, na spletni strani BZS, po elektronski pošti na naslov sekretar.bzs@gmail.com ali pri Marjanu Zadelu.


Tekmovanje bomo izvedli, če se bo prijavilo najmanj 12 parov.


 


Poudarek za vse, ki ste igrali Trial A: ker smo drugi del Triala A odpovedali, igralnine za to državno parsko prvenstvo s CROSS IMP obračunom ne plačate. Prijavite se lahko s katerimkoli partnerjem, registriranem pri BZS. V kolikor se tega tekmovanja ne boste udeležili, vam bo BZS izdala dobropis v višini 15 evrov.


CROSS IMP obračun


POD "PREBERI VEČ" SO PRIPETA NAVODILA IN POVEZAVE ZA DOSTOP DO TURNIRJA. S KLIKOM NA SVOJE INICIALKE ZA USTREZNO SEANSO BOSTE PRIŠLI NA VAŠ SEDEŽ.


V NAVODILIH JE TUDI POVEZAVA ZA KIBICE (45 MINUTNI ZAMIK).Preberi več