Kvalifikacije za Trial 2018-2019 - Open konkurenca ( 8.okt.2018)

Kvalifikacije za Trial A 2018/2019 bodo potekale 13. in 14. oktobra 2018.
Način tekmovanja ureja Pravilnik BZS za državno prvenstvo z Butler obračunom (Trial). Pravico nastopa imajo vsi registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2018/2019.

Ker prijavljeni gostitelj Marjan Zadel (za BK Tivoli) ni uspel najti ustrezne lokacije v Ljubljani, bo tekmovanje potekalo v Celju, Krekov trg 3 (prostori BK Celje). Začetek tekmovanja v soboto, 13. oktobra 2018 ob 10. uri.

Na tekmovanje v Open konkurenci se je prijavilo 24 parov. Razdeljeni so v dve skupini. Znotraj skupin se bo odigralo 11 dvobojev (Round Robin) po 10 bordov.
Zaradi odstopa enega para iz tekmovanja, je prišlo do sprememb. Nov razpored:

Rangiranje parov

Skupine

Urnik in razpored

Prijave sprejemamo na www.homeofbridge.com ali jih pošljite najkasneje do srede, 10.oktobra.2018 do 20. ure na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com .

Trial B bo potekal 3. in 4. novembra 2018. Stroški organizacije tekmovanja v kategoriji B znašajo 15 eurov na igralca. Prijave do 31. oktobra 2018 do 20. ure sprejemamo na www.homeofbridge.com ali na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com. Tekmovanje se bo izvedlo, če se bo prijavilo vsaj 10 parov.

Sistem tekmovanja za TRIAL B:
1. Če se prijavi manj kot 10 parov, se tekmovanje ne izvede.
2. Če se prijavi 10-16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (2.dni - sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.
3. Če se prijavi več kot 16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (3.dni- petek, sobota, nedelja) enokrožni Round Robin.

Opozorilo: Igralec/ka sme nastopiti samo na enem tekmovanju. Ni dovoljeno nastopiti na TRIALU A in TRIALU B v isti tekmovalni sezoni.