Kvalifikacije za Trial A in Trial B 2019/2020 ( 2.okt.2019)

Obvestilo Trial B. Igralo se bo v Gostilni Rožnik, Cankarjev vrh 1, Ljubljana.

Kvalifikacije za Trial A 2019/2020 bodo potekale 12. in 13. oktobra 2019 v klubskih prostorih ŠD Greens 31, Dunajska 190, Ljubljana.
Način tekmovanja ureja Pravilnik BZS za državno prvenstvo z Butler obračunom (Trial). Pravico nastopa imajo vsi registrirani igralci BZS s poravnano članarino za tekmovalno sezono 2019/2020. Vsaj en igralec v paru mora imeti osvojeno kategorijo PIK ali višjo. Začetek tekmovanja v soboto, 12. oktobra 2019 ob 10. uri.
Prijave sprejemamo na www.homeofbridge.com ali jih pošljite najkasneje do srede, 9.oktobra.2019 do 20. ure na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com .

Ker se je povečala udeležba na državnih tekmovanjih, se je vodstvo tekmovanj odločilo da bo Trial B (kvalifikacije in/ali finale) potekal istočasno s Kvalifikacijami za Trial A, vendar na drugi lokaciji. Zato naprošamo vse zainteresirane klube, ki želijo gostiti Kvalifikacije za Trial B, da cimprej oziroma najkasneje do nedelje, 6.10.2019 pošljejo ponudbe. Prioriteta je, da se tekmovanje izvede v Ljubljani - tako je bilo predvideno, možne so pa tudi druge lokacije.

Način tekmovanja za Trial B:
1. Če se prijavi manj kot 10 parov, se tekmovanje ne izvede.
2. Če se prijavi 10-16 parov. Tekmovanje se izvede v eni fazi (2.dni - sobota,
nedelja - 12. in 13. oktober 2019) enokrožni Round Robin.
3. Če se prijavi več kot 16 parov. Tekmovanje se izvede v dveh fazah (2.dni
kvalifikacije in dva dni finale (10 parov) - finale istočasno in v istem prostoru
s finalom Trial A.

Stroški organizacije tekmovanja v kategoriji B znašajo 15 eurov na igralca. Prijave do srede, 9.oktobra.2019 do 20 ure na elektronski naslov: marjan.zadel1@gmail.com ali preko spleta:www.homeofbridge.com